Circuit a La Marina 2014 - Inscripcions C.A. Ondara

Comencem les inscripcions del Circuit a La Marina del C.A. Ondara.
1- Les tindrem obertes des d'avui dia 10 de febrer, fins el divendres 28 del mateix mes, ja que el dia 3 de març es canvia al termini Extraordinari, de preu diferent.

Igual que l'any passat, els membres del Club, tindran que abonar 10 euros per inscriure's al Circuit, qui ja tinga el xip i 15 a qui no tinga el xip d'anteriors Circuits, mentre el Club es farà càrrec de la diferència.

Tindreu que vindre a les oficines de Masdemilviajes o Allianz Assegurances, del Dr. Fleming, 38 d'Ondara, pagant en efectiu, per tramitar les inscripcions!!!

2- Al mateix temps, podreu arreplegar les noves equipacions de la marca Atika, que tindrem des d'aquesta setmana a les nostres oficines.
Degut a l'alt cost de les equipacions, que assumeix per complet el Club, tot membre que l'arreplegue, deurà formar part del Club durant dos anys, si marxés abans del Club, deuria tornar l'equipació.

3- Quota socis 2014.
Tal i com vam acordar a la darrera reunió del Club, el preu no es modifica, per tant, continuarà en 35 euros.
Hem establert un període de pagament de la quota, que des d'aquesta temporada es tindrà que pagar en efectiu.
El període de pagament serà, des d'avui 10 de febrer de 2014, fins el 22 de maig de 2014, la setmana de la Cursa d'Ondara del Circuit, on tot membre del Club tindrà que estar al dia en el pagament de la quota, o tornar Xip i Dorsal.
Aquestes mesures les hem tingut que començar a prendre, degut a diversos impagaments de quota!!!

Degut als alts costos que ens suposa cobrar els rebuts pel banc, i encara que ens supose molta més feina fer el cobrament a mà, no tenim altre remei que fer-ho així!!!

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023