Curses "post"-Circuit a La Marina

Desprès de córrer el Circuit, molts dels nostres runners encara tenen ganes de seguir correns, i que millor què fer-ho en les curses de La Safor.

La primera d'elles que se celebrà fou la de Daimús, el dissabte 23 de juny. Per celebrar el 4rt centenari de la localitat, ens prepararen una cursa de 7.700 metres, molt corredora i plana, però amb un fort calor.
Més de 500 corredors acabaren la cursa, entre ells 9 membres del nostre Club.
Classificació general:
Classificació C.A. Ondara: http://www.somesport.com/daimus/2012/daimus_general12.asp?offset=0http://www.somesport.com/daimus/2012/clubs_daimus12.asp

Ja en el mes de juliol, el dissabte 14, correguèrem la nova cursa de Benitatxell, molt exigent per les dures rampes del final de la prova, on estaves quasi 2 kms seguits de pujada, encara que fora de sols 7,6 kms.
224 foren els corredors capaços d'acabar-la amb aquest duríssim final i ahí estaven 14 valents ondarencs, per deixar en bon lloc el Club d'Ondara.
Classificació General: http://www.somesport.com/magdalena/2012/general12.asp?offset=0
Classificació C.A. Ondara: http://www.somesport.com/magdalena/2012/clubs12.asp

Canvi de mes i ens n'anem al dissabte 11 d'agost, que se celebrava el cinquè cross de Barx, on ja han participat durant totes les edicions companys ondarencs.
Aquesta vegada, 300 foren els finishers i entre ells 8 dels nostres runners, els qui s'enfrontaren als 9.100 metres de la prova, amb uns quants podis aconseguits.
Classificació General: http://www.conxip.com/resultados/446_general.pdf
Components dels clubs: http://www.conxip.com/resultados/446_clubs.pdfEl següent dissabte, 18 d'agost, estigué carregat de curses, totes elles clàssiques!!!
La més propera fou la de Piles, de 8 kilòmetres de llargada i amb una gran participació de 795 runners, no obstant la forta calor que feia.
Entre tots aquest bojos de l'esport estaven els nostres 14 aguerrits runners ondarencs.
Classificació General: http://www.somesport.com/piles/2012/general12.asp?offset=0
Classificació C.A. Ondara: http://www.somesport.com/piles/2012/clubs12.asp

Fins a Set Aigües es traslladaren, també, dos membres del C.A. Ondara i un company de l'Ondara Tri-Esport.
Gran i sofridora cursa la que aconseguiren finalitzar els tres, ja que aquest Gran Fons és molt dur, degut a les nombroses rampes que els atletes han d'aconseguir pujar. Un total de 1.314 corredors aconseguiren finalitzar la prova.
Classificació General: http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/general/competition:357
Classificació C.A. Ondara: http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/general/club:C.A.%20ONDARA/competition:357
Classificació Toni Carrió: http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/general/club:TRIS-ESPORT%20ONDARA/competition:357

Salut a tots.Comentaris

ondaracorre ha dit…
ja tenim el bloc al dia... :D
Anònim ha dit…
Falta Almoines que va ser dijous i va anar Ferran Server. No sé si algun ondarenc més va anar.
elpepgf ha dit…
gràcies!!! ho revise i la pose, senyor anònim!!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Recorreguts Cursa Ondara 19-05-2018

XXVII Cursa Popular de Pedreguer 26-05-2018

Volta a Peu a Dénia 28-04-2018