Resum de la 14ena volta a peu a Ondara!

Un èxit total de participació el que hi hagué el passat dissabte 12 de maig de 2012 en la nostra localitat.

Els voltants de l'edifici del Prado, on estava ubicada la meta, foren una festa durant tota la vesprada, tot ple de gent, pares, mares, participants,... tots ells a punt per veure o córrer alguna de les curses.


Quasi 1.400 runners (1.395 en total), aconseguiren assolir amb èxit la cursa de 9.700 metres de llargada, que començava a les 19h. amb una calor bastant forta, just desprès d'acabar totes les curses dels xiquets, que començaren a les 17h., amb més de 600 xiquets participants.

Per part del Club ondarenc, un total de 42 corredors, participaren de la Prova Reina, més que en cap altra cursa del Circuit.

Classificació General: http://www.somesport.com/circuitapeu/2012/ondara_general12.asp
Classificació per Clubs: http://www.somesport.com/circuitapeu/2012/ondara_clubs12.asp?busca=C.+A.+Ondara&submit=Consulta

En l'apartat dels locals, els primers corredors en categoria masculina foren, Sergi Soler, Kiko Ríos i Vicent Aparici. En categoria fèmina foren, Almudena Sánchez, Patri Lucas i Vane González.

Gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradors del Circuit i en particular als de la Cursa d'Ondara, Esports Colau, Matties Bags, Baleària, Base, Centro Médico Dénia, Centre Comercial "Portal de La Marina", Foster's Hollywood, Catalana Occidente y Cadena Ser Dénia.
Així com a tots els qui ens ajudaren en l'organització de la cursa i que no formen part del Club d'Atletisme, com amics i amigues, Màxima Bikes, les Ames de Casa, membres de les Escoles Esportives, al Regidor d'Esports, etc, ...

En la propera edició de la cursa, esperem tindre més participació i ajuda de tots els membres del Club per organitzar la cursa, ja que és molt complicat que tan poca gent siga capaç de dur a terme una cursa tan gran com aquesta. Per sort, per a tots nosaltres, no ocorregué cap incident greu.

Vídeo de les curses de xiquets i dels majors: http://www.youtube.com/watch?v=8XCmyvj0h1s&feature=youtu.be
(gràcies a Juanjo Mahiques, de Màxima Bikes).

Salut a tots.

Comentaris

VALERIA PONS ha dit…
YA SAU APUNTAT AL SOPAR DEL DIA 9 A LA PLASA DE BOUS,PREU 20 EUROS TOT INCLOS
VALERIA ha dit…
AVIS-DESPRES DEL SOPAR HI HAURA UN
GIN TONIC DEBADES EN L´ASSUT-GENTILESA DEL SR.EDUARDO

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023