Acords de la reunió del dijous 27-01-2011

El passat dijous 27 de gener, com ja vos vam avisar, ens reunírem per a parlar dels següents punts:

1- Repàs del "II Gegant de Pedra":
Falta més col·laboració de la gent del Club, per tindre més ben marcat tot el recorregut i tindre més gent en els trams complicats de la cursa.

2- Quotes 2011 C.A. Ondara.
S'acorda fer la mateixa quota de l'any passat: 35 euros.
Aquesta quota es destinarà a pagar, com sempre el Circuit i la Mitja de Dénia, així com les noves equipacions que es tinguen que demanar.
La quota es passarà la setmana del 14 al 18 de Febrer, vos preguem que no tinga'm cap devolució dels bancs, ja que això ens carrega despeses prou importants al Club.

3- Noves equipacions.
Aquest any no demanarem noves equipacions per a tots. Es demanaran per aquells que entren nous al Club, així com aquells que tinguen l'equipació prou gastada.

4- Samarreta mànega llarga.
Em quedat d'acord en demanar una samarreta de mànega llarga, amb la serigrafia del Club, tal i com està la de tirants, però més calenta per a les curses d'hivern. Qui la vullga ha d'enviar-nos un mail el més aviat possible amb la talla que desitja que se li demane. Aquesta samarreta que te un preu de 27 euros serà pagada pel Club, però vos insistim en que ens aviseu quan abans millor de la vostra talla, per què hem de fer la comanda JA per a tindre-les per a la cursa de Xàbia.

5- Circuit Marina Alta 2011.
Com ja hem dit dalt, la quota del Circuit serà pagada pel Club. Vos preguem que qui vulga fer un mínim de 5 de les 9 curses, que ens envie un mail, per a poder fer l'inscripció de tots els qui ho desitgen en conjunt.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023