XIII Volta a Peu a Favara - dissabte 07-08-2010

El passat dissabte 7 d'agost es corregué en la localitat de la Ribera Baixa la seva XIII edició de la volta a peu al poble!
En aquesta cursa prengueren part 4 ondarencs! Tots 4 amb uns temps magnífics, sobre els 8.400 metres de recorregut amb un "puja-baixa" constant. El temps respectà els runners i un total de 629 aconseguiren finalitzar la cursa!
Al ser pocs els ondarencs, anem a destacar-los a tots:

Sergi Soler: el nostre President feu una cursa de menys a més, prenguént-se-la amb calma i sense apretar al màxim, ja que feia un mes que no competia i no volia "trencar-se"!!!
Finalitzà en cinquena posició, 4rt de la categoria Sènior, amb un temps de 28:48, aconseguint una mitja de 3.23 min./km., quasi res per a no voler apretar!!!

Emili "el bomber": realitzà una cursa molt regular, esforçant-se com sempre és habitual en ell i intentant donar el màxim en tot moment! Així fou com aconseguí arribar a meta el 2on de la categoria Veterans B i 16è de la general, amb un increïble temps de 30:06, a una mitja de 3.34, quasi res porta el diari!!!


Paco i Pep Giner: els germans Giner, realitzaren la cursa en conjunt! Paco, s'esforçà tot el que pogué per intentar fer un bon temps i aconseguí, gairebé baixar dels 5 minuts el kilòmetre, es quedà a les portes. Pep l'acompanyava i intentava que així fou.
Aconseguiren un temps de 42:50, a una mitja de 5.03 min./km, un grandíssim temps per a una cursa d'estiu amb "puja-baixa"!!!

Un altre company que aconseguí pujar-se al podi, fou Paco Ivars, el nostre míster i gurú realitzà una grandíssima cursa.

Ací teniu les classficacions de la cursa:
http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/general/competition:121

Aquest proper cap de setmana es disputen la cursa de Piles i el Gran Fons de Set Aigües!

Salut i sort a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
vinga vaaa, q hem d'aconseguir ser-ne més a les cursseeeeeeeesssss! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023