Doble etapa el diumenge

Aquest proper diumenge 29 d'agost i com va sent costum els darrers anys, dos curses no massa llargues coincideixen en un mateix dia.

El diumenge de matí en Xàbia es disputarà la XXVIII edició de la cursa Popular Penya La Bufa, una cursa que està patrocinada per una penya de festes del Loreto del Port de Xàbia.
L'eixida es donarà a les 10h., eixint des de Cala Blanca i bordejant tota la costa per l'Arenal, arribarà fins el Port, on finalitza davant el casal de festes de la Penya la Bufa.
Amb un total de 4.700 metres, aquesta cursa és d'un perfil fàcil, ja que l'eixida és la part més elevada de la cursa.
És gratuïta i l'inscripció finalitza avui divendres a les 20.00h. en http://www.somesport.com/penyalabufa/index.html.

El diumenge de vesprada a les 19.15h. tindrà lloc el Cross de les Rotes, una altra cursa mítica del final de l'estiu, que com sempre contarà amb un traçat vora la mar, pel passeig de les Rotes, amb eixida i meta, davant el Restaurant Mena. Amb un recorregut un tant sinuós, els 7.200 metres d'aquesta cursa son d'una bellesa paissagística inigualable!
L'inscripció en aquesta cursa val 6€ i es fa en la web mes3events.com, previ pagament dels esmenats euros en La Caixa.

Pel fet d'aquest elevat cost d'inscripció, aquest any l'edició de les Rotes, contarà amb menys participants i tan sols amb dos ondarencs inscrits, mentre la cursa de La Bufa conta amb ni més ni menys que amb 13 ondarencs. A tots ells els volem desitjar sort i que aconsegueixin molt bons temps.

Aprofitem per anunciar-vos, que el proper dijous 9 de setembre i una vegada restablerts de les vacances d'estiu, ens reunirem en el Centre Social a l'hora de costum, 22.15h., per a començar a preparar el II Gegant de Pedra, cursa que la directiva està preparant amb molta il·lusió des de fa dies!

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
vinga va gent!!! apunteu-se'n més encara!!!! q hem d'estar tots en aquestes curses, q son curtetes i fàcils!!! ;)
garrotipadur ha dit…
ja va en marxa? ole i mira que sou bons.

Si l'any passat hi havia gent enguany no té que cabre tot el mogolló de gent que anirà perquè la carrera va agafant nom.

Ànim i a vore si vaig preparant-me per a fer-la correns.....eixa és l'idea....

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023