7 ª VOLTA A PEU A XERESA 03-07-2010

El passat dissabte 3 de juliol se celebrà en Xeresa la seva 7ª volta a peu. La calor no fou tan forta com els altres anys, però la cursa estigué marcada per la poca participació degut a la coincidència d'horari amb el partit de quarts de final d'Espanya en el Mundial. Si s'esperaven al voltant de 800 participants, no en foren ni la meitat els qui acabaren la prova, 369 finalment, entre ells 7 valents ondarencs.




Destacar entre ells la bona cursa d'Emili "El Bomber", qui pujà al podi com a 1er classificat Veterà B Masculí amb una mitja notable de 3.39 min./km.
Així, també destacarem a Paco Giner, qui corregué molt bé a 5.05 min./km. en una cursa que es plantejà bastant dura.
Les dos darreres ondarenques, foren Tere Miralles i Mª José Català, recents fitxatges del Club i que realitzaren una fantàstica cursa, just per baix de l'hora, 59 minuts i 42 segons, a 6.29, millorant en 14 segons la mitja de la cursa d'Ondara.

El mateix dia 3 de juliol es corregué en Almussafes la XXIV edició de la seva volta a peu, d'una llargada de 10.000 metres, i contaren, també amb la participació de dos il·lustres ondarencs, Edel i Ana Melenchon, aquesta atleta nostra s'emportà 2 trofeus!!! Guanyà, una vegada més en la seva categoria de Veterana B Femení, i aconseguí arribar a meta com a 3ª dona absoluta!

Enhorabona a tots els runners participants en aquestes proves.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
en un poc d retard, però totes les coses bones es fan esperar... jejeje

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023