XII Volta a Peu a Ondara 12-06-2010

El passat dissabte 12 de juny tingué lloc la XII edició de la nostra Volta a Peu, culminant setmanes de feina, per part de molts en un gran acte, que congregà prop de 3.000 persones als voltants del recinte del Prat, entre participants i públic.
En les categories inferiors corregueren al voltant de 400 xiquets de tots els pobles, mentre la prova reina, d'una llargada de 9.530 metres, la culminaren 1.088 runners en una vesprada, on el temps ens respectà i feu un bon dia.
Entre els nostres 30 participants, hem de destacar temps com els de Paco Giner, qui corregué la prova a 5.06 min./km., confirmant-se com un dels punters de cara al "trofeu de major progressió", Juanan, qui arribà a poc menys d'un minut de Paco, millorant molt els temps de les darreres curses, i per suposat, tots "els més ràpids", que cursa darrere de cursa, estan puntuant per a que el Club no caiga de la 7ena posició de la General del Circuit, mentre Gata està sisè a tan sols 300 punts.
Com no, també hem de destacar el sofriment del nostre President, Sergi Soler, qui tornà a fer podi amb un temps de 32.24 (a 3.24 el km.), com a 3er de la categoria, arribant 4rt de la general i aconseguint així confirmar-se com el 3er classificat del Circuit de cara a la darrera cursa en Benissa.

El guanyador de la prova fou el 2on classificat del Circuit, el corredor del C.A. Benidorm Juan Ant. Fernández Cantos, tan sols 20 segons abans que Sergi.
Un altre ondarenc amb una gran progressió, desprès de gairebé un any sense córrer ha estat Sergio Torres, l'ex-presi, ha tornat a les curses amb força, i ja va a 3.44 el km.

Des de la directiva del Club, volem fer menció d'agraïment a tots aquells qui han col·laborat d'alguna forma en la preparació de la cursa, Ames de Casa, Júniors, Màxima Bikes - C. C. A Pinyó, Protecció Civil, Policia Local, Reg. d'Esports de l'Ajuntament d'Ondara, els patrocinadors Eroski, Portal de la Marina, Caixa Rural, CAM... I tots aquells qui no han col·laborat, que en son molts, els citem per a properes edicions, el II Gegant de Pedra ja s'acosta!!!

Recordeu que demà dissabte 19 de juny tancarà el Circuit la XIII edició de la cursa de Benissa, a les 19h., amb una llargada de 9.100 metres.

Desprès de l'esforç de l'organització molts dels membres del Club soparen en la Plaça de Bous, amb la seva pertinent posterior festa, ací vos deixe unes poques fotos:




Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
enhorabona a tots els corredors i col·laboradors!!! ;)

i com ja he dit en l'article, els qui no han col·laborat, s'agraïria q tiraren una maneta d tant en tant... ;)
Unknown ha dit…
Aixo que fuma Sergi es el powerade,no??
elpepgf ha dit…
sí, exacte i és una ofensa q ho dubtes!!!
un súper atleta com ell no pot fer altra cosa q recuperar forces i estar preparat x a nous reptes!!!

jajajaja, quin pirata el sergi!!! xDDDDDDDDDD

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023