XXI VOLTA A PEU A XÀBIA - Diumenge 7 de març 2010

El passat diumenge es corregué la primera prova a peu, del Circuit 2010 de La Marina, en aquest cas en Xàbia, la seva XXI edició. Fou una cursa, gairebé tota, ben prop de la mar, molt plana i sense massa desnivells, pel que fou molt ràpida i disputada!

En Xàbia, com sempre, es congregà un munt de gent per a fer la cursa, la finalitzaren un total de 1.117 runners, entre ells, ni més ni menys que 31 ondarencs!!! Tot i això amb amenaça de pluja forta!!!
La cursa la guanyà Emilio Vizcaya, amb un temps de 32 minuts i 41 segons.

Molts eren els debutants ondarencs d'aquesta edició 2010 del Circuit a La Marina, i cap d'ells ens decebé!

Tothom s'està superant dia a dia, aconseguint uns temps enormes, grandíssims, que deixen al Club com a cinquè classificat provisional, desprès de la primera cursa que puntua en el Circuit, i encara falten molts corredors per debutar, Vicent, Sergio, Pep, Salva,...

En aquesta cursa, tan sols destacarem 3 atletes ondarencs, encapçalats per Sergi Soler, qui, sense apretar al límit aconseguí un més que meritori sisè lloc, ja que estava malalt i corria amb grip. Tardà 33 minuts i 43 segons, quasi res!!!
Emili Pérez, més conegut com Emili "el bomber", aconseguí un fantàstic crono de 35.35, arribant el 3er dels Veterans A i el 23é de la general!
Ana Melenchón, arribà la 292, però en una increïble 2a posició de la seva categoria de Veterana B, i aconseguint un final de cursa extraordinari, traent-li a la 3a de la categoria 23 segons!!!

No anem a destacar cap altre corredor, ja que tots els nostres van destacar per ells sols, així que tan sols vos posarem el quadre resum de classificació dels runners del C.A. Ondara, tret de http://www.somesport.com/.







Salutacions i ens veiem en l'asfalt!

Comentaris

elpepgf ha dit…
esteu q se n'eixiu, tios!!! ara em farà vergonya quan torne a fer jo una cursa........... :(
Sergi ha dit…
Vinga Pep que t'estem esperant a les curses...
Bones fotos. Des d'ací el meu agraiment a Clàudia de Calygat. És increible els bons reportatges que ens ofereix cursa a cursa, una dedicació desinteressada que cal agrair i molt.
Salut i curses!
Salva ha dit…
Si tio........jo m'esborre del club......... quin nivell.... l'any que vé m'apunte als paralimpics que si que son del meu nivell....espere!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023