14è Circuit a Peu Marina Alta 2010

Aquest diumenge comença, ja, el 14è Circuit a la Marina. Son moltes les edicions que es porten d'aquest conjunt de proves que gaudeix de molta fama i és ben estimat entre el mon dels runners.

La primera prova serà aquest diumenge 7 de març en Xàbia, a les 10.30h. del matí.
La segona, serà el proper diumenge 14 de març, a la mateixa hora i en Gata de Gorgos.
Desprès ens tindrem que esperar un mes, per a tornar a la competició amb la cursa de El Verger, el dissabte 17 d'abril.
La següent setmana, el 24 d'abril serà la cursa de Teulada.
La cinquena prova serà l'1 de maig en Pego, una de les curses amb més edicions de la província d'Alacant.
El dissabte 15 de maig se celebrarà la prova de Pedreguer.
Tres setmanes desprès, el 5 de juny es correrà en Jesús Pobre, durant les festes del poble.
La vuitena prova serà la més important per a tots nosaltres, la cursa d'Ondara tindrà lloc el proper dissabte 12 de juny, i serà ni més ni menys que la 12ena edició.
El Circuit acabarà la següent setmana, el dissabte 19 de juny, i com és costum, al celebrar-se la cursa de Benissa.

Aquest any serà un Circuit més llarg en el temps, ja que continua tenint les mateixes curses dels darrers anys, 9. Però començarà abans de Pasqua, pel que s'allarga vora un mes i mig, tenint així descans entre moltes de les proves.

En aquesta edició estem molt il·lusionats en el Club, ja que contem amb nous corredors, que li donaran un nivell superior al C.A. Ondara, tenint la possibilitat, inclòs, d'ocupar alguna de les places d'honor a la fi del Circuit en l'apartat d'equips, ja que en l'apartat individual l'any passat ja guanyàrem alguns trofeus, amb Sergi Soler i Ana Melenchon com abanderats del Club.
Alguns dels nous corredors seran molt importants, com Emili el Bomber, amb temps inferiors a 3.40 min./km. de mitja, Hèctor, jove promesa de 16 anys amb un gran futur, Juan Sendra, corredor que pot estar al voltant dels 4 min./km.,...
Tots ells amb un nivell i potencial grandíssim, que s'ajuntaran al potencial ja existent del Club, amb els "Sergis", els "Aparicis", Pep "Colau", Ferran, Pedro Manuel,...
Però no sols de corredors punters viu un Club... a més de tots aquests, no ens podem oblidar, dels qui estan un poc més enrere, i que s'estan entrenant de valent per a millorar els seus temps de forma contundent, Sergi Mallol, Joana, Juan Zaragoza, Patri , Agueda, Salva, Paco,...

A tots ells i al gran nombre que ens hem deixat per esmenar, vos desitgem un gran Circuit 2010 amb molta alegria, molts èxits per a tots i que ens respecten les lesions!!!

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
evidentment no podia esmenar els 52 membres del club... tan sols n'he pogut posar uns quants, però estic segur q tots feu un circuit 2010 ben bò!!! ;)
Unknown ha dit…
Escolteu amb eixes paraules em fa gana de canviarme de club, pero no puc trair al meu poble.(jjajaja) sou uns cracks i espere vorevos a tots en les curses,per el que a mi respecta(Ernest) enguany em pedre la cursa d'ondara problemes de boda i em sap molt mal ja que es de les que any darrere any m'agrada molt,i no es pilota.Bo ens vegem el diumenge.
Sergi ha dit…
Com sempre Pep, saps posar les paraules adequades al lloc adequat... el món del cronisme atlètic té en tu un gran valedor.
52 membres del club, això és estar d'enhorabona perquè poques agrupacions esportives poden presumit de tindre'ls.
Ànims a tots i a córrer...(i als de La Xara molts ànims que també esteu millorant molt, tindrem una competició ben sana a la classificació per equips...)
Salut i curses!
elpepgf ha dit…
sergi... no sé quin dels dos és més pilota, si tu o jo... jejejejeje

article més ben escrit, i a més amb "tocs" personals, com el d la marató d valència no n'he vist jo mai altre... ;)

ernest, no vulgues anar d'ovelleta q estàs més fort q ningú altre... ;)
vinga, a veure si ens veiem x l'asfalt ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023