Inscripció Circuit Marina Alta, Equipacions i Quota 2.010

1.- Inscripció Circuit Marina Alta:

Com bé ja sabreu, de la temporada passada, el C.A. Ondara corre amb les despeses de l'inscripció de cadascun dels membres del Club que tinga pensat córrer 5 ó més curses de les 9 que es fan en el Circuit a la Marina.
Tan sols teniu que enviar un mail a ondaracorre@gmail.com amb les vostres dades (nom i cognoms, DNI, data naixement, telèfon i talla samarreta) i nosaltres ens encarregarem de la vostra inscripció. Al mateix temps, teniu que indicar-nos si ja teniu el xip de l'any passat o no.

2.- Equipacions:

Vos informem que, una vegada ja provats, per gairebé tots els membres del Club els tallatges, aquesta mateixa vesprada han quedat demanades les equipacions a Viator. Ens han dit que tindrem ací les equipacions en 40 dies, aproximadament, per tant les dos primeres curses del circuit les tindriem que fer amb l'equipació antiga. Una vegada la tingam ja convocarem una reunió per arreplegar-la.

3.- Quota 2.010:

Vos informem que per aquesta temporada la quota per membre serà de 35 euros, tal i com vam aprovar en la passada reunió del 28 de gener. S'enviaran els càrrecs a les respectives entitats bancàries, a partir del proper 22 de febrer.

Salut a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023