XXI MITJA MARATÓ INTERNACIONAL VILA DE SANTA POLA 24-01-10

Ahir diumenge es disputà la XXI Mitja Marató Vila de Santa Pola, amb gran acceptació i participació per part dels membres del C.A. Ondara des de ja fa anys.

En aquesta edició acudiren a la prova un total de 7 membres del Club a córrer la Mitja, dels 6.800 inscrits. Entre ells, el nostre president, qui superà el seu rècord en Mitja Marató en 3 segons, demostrant que està en plena forma a falta d'un mes per a començar el Circuit a la Marina i arribant el 25è dels Sènior.

El temps acompanyà en Santa Pola, i a banda de Sergi, també corregueren Pedro Manuel (amb el chip de Vicent Serrano), qui aconseguí un temps increïble, Juan Sendra, qui volia baixar d'una hora i 40 minuts i ho baixà fins a 6 minuts!!! José A. Hernán, quedant en una fenomenal posició 219 de la categoria Veterans B, Llorenç, amb 1 hora 41 minuts, un temps increïblement bo, Juan Garcia (amb el chip de Pep Giner), qui en la seva mitja es superà, realitzant menys de dos hores i Juan Zaragoza, aconseguint arribar amb 2 hores justes, un molt bon temps per a ell.

Enhorabona a tots i als 5942 runners que aconseguiren finalitzar aquesta mítica cursa.

Salut a tots.

Comentaris

elpepgf ha dit…
enhorabona cracks!!! a veure si em recupere i puc baixar el meu temps en mitja, q el tinc d l'any passat en 1hora 39 minuts... ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023