Volta a peu a Piles

El passat dissabte es corregué la volta a peu a Piles, d'una llargada de 8 kilòmetres. La prova començava en la Platja de Piles, arribava al poble i tornava a la línea d'eixida de la platja. Al voltant d'uns 400 atletes participaren en la prova, entre ells 5 ondarencs: Sergi Soler, Sergi Torres, Colau, Edel i Vicent Serrano.

Hi hagué un nivell altíssim, ja que els primers en arribar ho feren en 24.05, Gomar, triatleta profesional, a una mitja de 3,01 minuts/km., el segon en 24.35 i el tercer classificat fou Juan Ramon Pous, l'actual campió del Circuit a la Marina, qui arribà am un gran crono de 24.40, a una mitja de 3,03 min./km.

Degut al gran nivell existent els nostres millors runners es veieren una mica eclipsats, però tot i això, en sisena posició de la general i cinquena de la categoria arribà Sergi Soler amb un crono de 26.10, a una mitja de 3.16 min./km., aconseguint la seva millor marca d'aquest 2009!
Un poc més enrere arribava Sergio Torres, en la posició 15, amb un temps de 27.58, amb una gran mitja de 3.27 min./km.
Així i tot Sergio Torres es reservà un poc, ja que aquest proper dijous 20 d'agost prendrà part de la XV correguda popular d'Almoines, d'una llargada de 7 kilòmetres, on vol fer un gran crono i aconseguir pujar al podi! La prova serà a les 19.30h.

Enhorabona a tots ells.

Comentaris

elpepgf ha dit…
no sé xq no em deixa posar les fotos....... ho sent... ja ho intentaré més tard!!! xq estan xules! q les vaig fer jo ;)
sergio ha dit…
crec que el ritme de carrera és un mica elevat,has fet la mitja sobre 8 km, i no arribava,però bé,està tot perfecte cronista.ah,allò de pujar al podi a Almoines no està gens mal,trobe casi impossible.
elpepgf ha dit…
ai clar!!!!!! si pujes al podi aniré jo darrere teu amb la bici espentan-te, així q espavila o encara ens pegarem un bac!!! ;)

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023