dijous, 2 de juliol de 2009

Cursa Real de Gandia 27-06-2009

El passat dissabte 27 de juny 3 components del nostre Club acudiren a la cita setmanal amb les curses! Aquest cop fou a la localitat de la Safor, el Real de Gandia, on prop de 600 runners volien acabar els 8.500 metres de la prova. No era gens complicada, ja que és totalment plana, però el calor que fa sempre en el Real arriba a fer-se insuportable en la zona del polígon, quan portes 6 kilòmetres...
Edel, Ana i Pep Sivera no pogueren acudir finalment a la prova, així doncs, la representació ondarenca es limità a Sergi Soler, Sergi Torres i Pep Giner.
El president no tenia ganes d'apretar, ja que venia d'una cursa de Benissa molt exigent i aconseguí un temps de 32 minuts i 56 segons, ocupant la posició 42, 7è de la categoria Sènior, mentre que Pep Giner i Sergi Torres aconseguiren un temps de 37 minuts exactes, ocupant les posicions 145 i 146, i 52 i 53 de la categoria Sènior.

Aprofitem per recordar-vos que la propera prova serà el dissabte 4 de juliol a les 19.30h. en Xeresa de 9.200 metres. Eixirem des d'Ondara a les 17.50h. des del Más y Más.

Salut a tots.

3 comentaris:

Llorenç ha dit...

vos acompanye en el sentiment.

elpepgf ha dit...

m'encanten els teus comentaris, llorenç....... a veure quin dia t'apuntes;)
la passada setmana en el real d gandia no va fer ni la meitat d calor q l'estiu passat... xq l'any passat en el real, recorde q ens derretiem... més o menys com ahir i el dimecres ací en ondara...

espere q demà en xeresa no ens agafe un ataquet d calor...

Llorenç ha dit...

Jo m'apuntaré a partir d'Agost. A Juliol sols entrene però per la nit.