XVIII Cursa de Pedreguer

Una de les curses mítiques de la Marina Alta, era l'encarregada el passat dissabte 25 d'abril d'encetar el Circuit a la Marina Alta.

A les 19.15h. es donava inici a la prova amb un lleuger retràs, degut al malentès i xicotet embolic que s'organitzà amb els dorsals d'alguns corredors!
Però la vesprada era molt propícia per a la cursa, i així fou, una cursa ràpida on cadascun dels nostres runners enlluernà amb llum pròpia a la resta de participants.
A la fi, un total de 1.072 valents corredors aconseguiren finalitzar la, sempre, dura prova de Pedreguer, d'un total de 10 kilòmetres, on estaven els 33 membres del C.A. Ondara. Una xicoteta errada informàtica no deixà constància de la participació de Juan Bisquert, qui realitzà un temps d'una hora exacta.
La resta dels participants aconseguiren els següents temps:
Recordeu que la propera prova serà el dissabte 2 de maig en Pego a les 19h. i el dia 1 de maig està el Gran Fons d'Oliva de 15km. a les 10.30h.
Salut i enhorabona a tots els runners que finalitzaren la cursa.

Comentaris

Salva ha dit…
Foto glòriosa de dos paquets aplegant a la meta! Exemple de que fins i tot els mes roïns tenen el seu moment de glòria! Bé, i el President, que li mola eixir en les fotos i es preocupa per si ens ha passat algo, va vindre a vorer si haviem caigut per alguna sèquia!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023