6ª Mitja marató de Dénia 2009

De nou estem d'enhorabona en el Club Atletisme d'Ondara i no és per altra cosa que per uns grans resultats en una cursa més. Aquest cop es tractava de la Mitja Marató de Dénia, 21 kilòmetres que a molts dels runners no els agraden, degut al troç que s'ha de córrer per la zona de les Rotes, on hi ha baixades i pujades pronunciades i un poc de pedra, però això no era impediment per als nostres runners, i més especialment per als "Sergis".

El nostre President, Sergi Soler, deia durant la setmana que no es trobava en les millors condicions físiques possibles, i menys mal que fou així, per què si s'haguera trobat a tope podria haver fet coses impensables...
Amb tot això, aconseguí finalitzar la prova en tercer lloc, però segon de la categoria, i a punt estiguérem de tindre dos membres del Club en el podi, per què Sergio Torres finalitza en quarta posició de la categoria, 13é de la general amb un crono total d'una hora 19 minuts i 59 segons, mentre Sergi Soler aconseguia rebaixar per 3ª mitja marató consecutiva el seu rècord, però aquesta vegada, destroçant-lo. Si en Santa Pola va fer 1 hora 16 minuts i 16 segons, ací aconseguí gairebé un minut menys amb una hora 15 minuts i 33 segons, amb una mitja increïble de 3 minuts i 35 segons el kilòmetre.
Desprès arribaren amb grans temps Josemi, amb un crono d'1 hora, 31 minuts i 38 segons, a una mitja de 4.21 i cinquè en la categoria de Júnior Promesa!!! Darrere d'ell Pedro Manuel, qui no acaba d'eixir de la seva lesió, però que així i tot feu un gran temps amb una hora 35 minuts i 29 segons.
Desprès d'ells arribaren Juan Zaragoza amb un crono 1:54:15, Jose Vicente Serrano amb 1:54:44, Vale Pons amb 2:05:18 i Juana Vta. Ginestar amb 2:21:06.
La més sincera enhorabona a tots ells i a tots els 702 esforçats runners que aconseguiren finalitzar la prova de Dénia.
Salut a tots.

Comentaris

Pep Sivera ha dit…
Enhorabona als "Sergis" i a la resta de cracks que van acabar la mitja...

Pep ja estan obertes les inscripcións per a la MIM!!!!
Salva ha dit…
Si no es per rés, però els atletes del club s'ho fan pols. I el President que direm, desde que l'entrene jo en persona que va partint records, i ja vos avance que açò es el principi!
elpepgf ha dit…
sí, ja estan les inscripcions obertes per a la marató i mitja, i també x al circuit...
qui vulga inscriure's en el circuit ja sap q ha d'enviar un e-mail a l'adreça del club i la directiva ens encarregarem d tot!!!
vos ho passarem amb un e-mail d totes maneres x a fer-vos memòria!
Josemi ha dit…
Enhorabona al nostre "presi"...es una makina!!! i a tots els atletes k acabaren la prova.
X cert el meu temps es de 1 hora 31 minuts i 38 segons.

Si al final aneu a la marato i mitja, aviseu k yo segurament tambe m apunte.

*/JOSEMI/*
elpepgf ha dit…
una xicoteta errada d logística, josemi... jeje, ja està corregit!!!
sí q anirem, el tema és quedar!
aquesta nit ho parlem mentre correm!

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023