Cross Baix Montgó 2008

Una vegada més els nostres runners van destacar en una de les curses més dures del calendari atlètic de la Marina Alta, el Cross Baix Montgó. El Cross va perillar d'anular-se fins a l'últim moment, degut a les plujes persistents que van caure al País Valencià durant els darrers dies, però durant tot el dissabte en que es tenia que disputar el Cross, el temps va fer una pausa, deixant el protagonisme per als runners.
El Cross el guanyà Said Day Day, el de Gata utilitzà un total de 38 minuts justets, per a completar els 11,2 km., i aconseguí un avantatge de 35 segons sobre el segon classificat, Ignacio Cardona, de Xàbia, en tercera posició arribà José Luís del Campo amb un crono de 39:36, mentre que a tan sols 11 segons arribava el primer ondarenc en la quarta posició, Mounir El Hourma.

Un cop més, Ana Melenchon, quedà en posició de podi al quedar segona classificada en la categoria Veterans B Femení.
Mentre la resta de runners ondarencs arribava amb molt bon ritme, s'ha de destacar el grup de 4 runners format per Sergi Soler, Pedro M. Arcos, Pep Sivera i Pep Giner, què durant tota la cursa mantingueren un bon ritme, no deixant que ningú dels 4 caiguera d'aquest grup.

L'enhorabona a tots els qui van finalitzar la cursa i també als qui ho intentaren.