dilluns, 18 d’agost de 2008

Volta a peu a Beniarbeig

El passat divendres 15 d'agost es disputà la 7ena edició de la cursa a peu de la veïna localitat de Beniarbeig. Es tractava d'un recorregut de 7.200 metres molt més plans que els de l'any passat.
Un total de 276 runners aconseguiren finalitzar la cursa, entre ells 18 dels nostres runners, i molts d'ells amb temps i posicions molt destacades, ja que fins a tres corredors del nostre club pujaren al podi!
Sense anar més lluny, Mounir, tal i com feu al Verger, guanyà la prova de Beniarbeig, amb un temps de 24 minuts i 8 segons, mentre Sergi Soler finalitzà tercer i segon de la categoria Sènior Masc amb un temps de 24.37, l'altre Sergio finalitzà sisè i quart de la categoria Sènior amb un temps de 25.23.
Pel seu costat Ana Melenchon aconseguí un cop més pujar al podi com a segona classificaca de la categoria Veterana B Femení amb un temps de 31 minuts i 34 segons, ocupant la 86ena posició en la cursa.

En total 10 atletes d'Ondara entre els 100 primers!

Salut a tots.

1 comentari:

Sergi ha dit...

Els companys de Beniarbeig ens han fet arribar els enllaços als àlbums de fotos d'aquesta prova:
Si voleu copieu l'enllaç i pegueu-lo en el vostre navegador:
Lote de fotos fetes pel fotógraf A

http://picasaweb.google.com/capicuabeniarbeig/CursaBeniarbeig08FotografoAAlbum1#http://picasaweb.google.com/capicuabeniarbeig/CursaBeniarbeig08FotografoAAlbum2#Lote de fotos fetes pel fotógraf B

http://picasaweb.google.com/capicuabeniarbeig/Cursa_Beniarbeig08_FotGrafo_B_Album_3#http://picasaweb.google.com/capicuabeniarbeig/Cursa_Beniarbeig08_FotGrafo_B_album_4#