II Cursa a Villalonga

Tots li teníem por a la cursa de Villalonga, per la calor que patírem l'any passat i per la calor que patírem l'anterior dissabte a la cursa de Xeresa, però cap d'aquests designis es complí i una nuvolada va deixar caure aigua poc abans de la prova, deixant les temperatures al voltant dels 23 ºC i una brisa fresqueta que va fer de la cursa un plaer per als pocs runners que participaren, en total 272 finalitzaren la prova.

I com no, tenim que destacar l’actuació dels nostres atletes. Aquest cop, tan sols, n’acudiren 5, però deixaren el pavelló ben alt. Sergi quedà 3er de la categoria sènior i cinquè de la general, començant de molt enrere! Ana quedà primera en la categoria de Veterans B Femení.
Josemi, Pep i Edel finalitzaren la prova en molts bons temps. Josemi baixà la mitja fins a 4.25, mentre Pep aconseguí 4.34 i Edel 4.38.
Ara, ja, ens acomiadem de les curses fins el mes d'agost, un mes ple de reptes i d'aventures. El dia 2 es correran els 7.000 metres del Verger, el 15 els 7.500 de Beniarbeig i el 16 el Gran Fons de Set Aigues de 15.150 metres, el mateix dia, els 8.000 metres de Piles...
Vos deixem en algunes fotos de la cursa:

Salut a tots i bones festes de Sant Jaume!

Comentaris

Pep Sivera ha dit…
nomes es pot dir una cosa: Peixo eres el puto amo!!!!!jejejejeje
elpepgf ha dit…
si sergi haguera eixit des d davant, en quina posició haguera finalitzat la cursa...? és una gran pregunta, va eixir per la meitat d la gent i va tindre q fer un molt gran progressió fins arribar als d davant...
sense paraules...

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023