dimecres, 14 de novembre de 2007

Ja tenim nou equipament

En la reunió de dimecres, 14 de novembre, es va decidir l'equipament de la propera temporada del Club Atletisme Ondara. Per unanimitat dels membres, es va acordar escollir l'opció presentada per Esports Colau, amb samarreta i pantalons de la marca Kelme, de color blau clar (semblant a les fotografies adjuntes). A més, i gràcies a la generosa esponsorització d'Allianz Segurs, mitjançant l'agència de Pep Giner, també disposarem d'un xandall, també de la marca Kelme i de color blau marí.

Econòmicament, s'acordà abonar, en concepte de quota per als membres, una aportació de 30 € anuals, amb els quals el club podrà fer front a despeses corrents i a les inscripcions d'aquelles proves, com ara el Circuit a Peu de la Marina, on hi haja una numerosa participació dels membres del club.

A més, volem convidar a tots aquells que desitgen formar part del Club Atletisme Ondara a unir-se a nosaltres en esta nova temporada. Si estàs interessat en formar part, pots descarregar-te la fitxa d'inscripció clicant ací: fitxa d'inscripció, i enviar-nos-la a caondara@gmail.com des d'on t'informarem de la propera reunió.

Des d'ací aconsellem la practica de l'esport a tothom. Córrer, o fer qualsevol altre esport regularment, és saludable, millora el teu estat físic i mental i és bo per previndre un gran nombre de malalties. T'esperem en la propera reunió, pots seguir informat des d'aquest mateix blog.