Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2010

Reunió dijous 28 d'octubre - 2on Gegant de Pedra

A la reunió d'anit del 2on Gegant de Pedra, tancàrem el sopar d'aquest dissabte, on finalment, tan sols serem 8 persones. -Per a la desbrossada del dissabte 30 , anirem 5 persones: Sergi M., Edel, Ana, Salva i Pep. -Per a la desbrossada del diumenge 31 , anirem 5 persones: Pedro M., Sergi, Josep, Salva i Pep. Aquestes dos jornades de desbrossar, quedarem a les 8.00h. en el Prado . -Necessitem saber abans de la reunió del proper dijous 4 de novembre qui estarà disposat a marcar el recorregut amb cintes el dissabte 6 de matí. Quedarem en el Prado a les 07.30h . -Així mateix, ens és imprescindible saber de qui estarà a la disposició de l'organització de la cursa, per a controls, avituallaments, meta... Vos demanem que qui no tinga previst participar estiga col·laborant, ja que fa falta moltíssima gent per a organitzar bé una cursa com aquesta. Escriviu un correu a ondaracorre@gmail.com amb la vostra disponibilitat! Recordeu que teniu les inscripcions en la web http://www.somes

III Cursa Popular La Vila Joiosa - dissabte 23-10-2010

Imatge
El passat dissabte 23 d'octubre es corria la III edició de la Cursa Popular de La Vila. La cursa de 10.170 m. començava a les 17.30h. i era una cursa gairebé plana, llevant de les dos pujades que comunicaven la platja amb el poble, dos tan sols, però molt dures. La volta, tan sols, la finalitzaren 282, dels quasi 400 inscrits que hi havia, suposem que hagueren moltes baixes d'última hora. Entre tots aquests finalitzadors, estaven dos membres del nostre Club: Els dos corredors foren, JoanFe, nova "adquisició" del Club d'Atletisme, i que comença xafant fort amb un gran crono de 4 minuts i 40 segons el kilòmetre i, un dels màxims aspirants al trofeu de Major Evolució del Club, com és Paco Giner, o Llença, com molts el coneixen, amb 51 minuts i 35 segons. Fins la Vila s'acostà la família Giner Garcia en peça, per a disfrutar de la bona vesprada que feia el passat dissabte, Paco, amb Marisol i els dos xiquets, Marc i Paula. Salut a tots.
Imatge
Ja teniu tots les inscripcions per al 2on Gegant de Pedra obertes en la web: http://www.somesport.com/gegantdepedra/index.html Esperem superar el rècord d'inscrits de l'any passat. Disculpeu el retard i no tardeu en inscriure-vos!!! Salut a tots.

Sopar dissabte 30-10-2010 i Gegant de Pedra

Vos comuniquem que el proper dissabte 30 d'octubre tindrem sopar del Club d'Atletisme Ondara en el Bar Restaurant Prado , com a acte de la 2ona Edició del Gegant de Pedra de la propera setmana. El sopar consistirà en diverses picades, incloent la beguda i el café, el preu estarà tancat en 20 euros. Vos demanem que ens informeu "ja" de qui ve, també poden vindre amics, familiars, marits, mullers... Però necessitem la confirmació quan abans millor! Del 2on Gegant de Pedra (7 de novembre ) vos recordem que aquest dijous 28 tornem a tindre reunió a les 22.15h. en el Bar Llobell , mentre el dissabte 30 i el diumenge 31 tindrem noves jornades de netejada de sendes a Segària. Vos recordem que fan falta molts col·laboradors per a netejar les sendes i s'agrairïa molt la vostra presència. L'horari de les eixides, serà els dos dies ja esmenats a les 8 del matí des del Prado . Salut a tots.

Netejada de sendes

Vos recordem que demà dissabte 23, hem quedat a les 08.00h. al Prado per anar a netejar les sendes de cara al 2on Gegant de Pedra. Vos demanem màxima participació, ja que hi ha molts kilòmetres a desbrossar i no ho poden fer tot 3 ó 4 persones. Qui vinga que porte algun instrument útil, serreta, tisores... Salut a tots.

Reunió dijous 21 d'octubre - 2on Gegant de Pedra

Una vegada aclarida la ruta a Segària del proper 7 de novembre, per al nostre Gegant de Pedra, vos convoquem el dijous 21 d'octubre a la reunió que tindrà lloc en el Bar Casa Llobell, a les 22.15h. , per a repartir els cartells anunciadors del Gegant de Pedra i per a completar els grups de neteja que pujaran a Segària el proper dissabte 23 i diumenge 24 per a netejar un poc les sendes. Vos recordem que necessitem molta gent per a fer aquesta feina, i que no hi ha prou amb que vagen 4 ó 5 persones, se'n necessiten moltes més!!! Tant dissabte 23, com diumenge 24, les eixides per a netejar sendes seran des del Prado a les 08.00h. Salut a tots.

Pujada a Segària 17-10-10

Vos recordem, que tal i com quedàrem anit, a la reunió del Club, el proper diumenge 17 d'octubre , pujarem a Segària, per a mesurar com es queda la ruta definitiva del 2on Gegant de Pedra. Hem quedat a les 08.00h. en el Prado per eixir cap a Segària. Així mateix vos fem memòria dels propers actes: - Dijous 21 d'octubre: Reunió Club a les 22h. - Dissabte 23 i diumenge 24: Pujada a Segària per netejar sendes (màxima assistència) . - Dijous 28 : Reunió Club a les 22h. - Dissabte 30 : Sopar de presentació del 2on Gegant de Pedra. - Dijous 4 de novembre : Reunió Club a les 22h. - Dissabte 6 : Marcatge de la ruta. - Diumenge 7 : Cursa Gegant de Pedra. Salut a tots.

18è Cross Baix Montgó 10-10-10

Imatge
El passat diumenge 10 d'octubre es corregúe el 18è Cross Popular Baix Montgó, un recorregut de 12.180 metres, amb la seva clàssica eixida en Xàbia i arribada a Jesús Pobre. El temps ens respectà i poguérem gaudir d'un matí parcialment assoleiat, i d'un traçat nou, amb més cross i més divertit. Dels gairebé 500 runners que finalitzaren el Cross, 15 foren integrants del Club Atletisme Ondara, entre ells destacar la participació de Sergi Soler , qui un cop més aconseguí pujar al podi, en 3ª posició ! També destaquem un nou membre del Club, que no ix en la llista, per què encara es va inscriure com Independent: Juanga Oliver , aconseguí arribar a meta en 1h. 17 minuts. La resta d'integrants del Club foren: Salut a tots.

Reunió dijous 14 d'octubre - 2on Gegant de Pedra

Vos recorde que demà dijous 14 d'octubre a les 22.00h. ens veurem en el Centre Social d'Ondara. Hem anat aclarint vàries coses en aquestes setmanes per al Gegant de Pedra del proper 7 de novembre. Així mateix, vos recordem que demà serà el darrer dia per aportar publicitats per al cartell del Gegant de Pedra , qui no les portès els dies anteriors. Salut a tots.

Reunió dijous 30 de setembre - II Gegant de Pedra

Com tots sabeu, ahir ens reunírem per aclarir dates per a pujar a netejar els trams més bruts de les sendes de Segària, així com altres punts. El més destacat fou: - Dijous 14 d'octubre: Reunió a les 22.00h. en el Centre Social. - Diumenge 17 : Pujada a Segària per inspeccionar el tram de "la Bandera del Verger ". - Dissabte 23 i diumenge 24 : Pujada per netejar les sendes. - Dijous 28 : Reunió a les 22.00h. en el Centre Social. - Dissabte 30 : Sopada i presentació del II Gegant de Pedra. Recorde que TOTS heu d'aportar propagandes per fer el cartell anunciador el més aviat possible! Per ara tenim les següents: - Casa Llobell. - Pizzeria Giovanni. - Asseg. Allianz. - Viatges Albatour. - Pastisseria Victòria. - Enginyeria Rovira. - Hermanos Soler Perelló. Salut a tots.