XI volta a peu a Ondara 06-06-2009

En l'XI edició de la volta a peu a la Vila d'Ondara, gaudírem d'una gran participació, tant de públic, com de runners, i es que si més de 1.200 runners començaren la cursa del passat dissabte d'Ondara, dels qui 973 aconseguiren finalitzar-la!




No podem oblidar la participació del 442 atletes de categories inferiors (Barrufets, Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets).
En quant a la prova reina, un cop més, la participació d'ondarencs també fou elevada, ja que hi havia moltíssimes cares conegudes entre els participants (Juan, Kiko, Marí, Manu, Aqui... i així un llarg nombre de gent del poble), d'entre tots ells destacarem els 27 membres del C.A. Ondara que gaudiren d'una prova preparada a consciència fins a l'últim detall.
La prova començà amb gairebé 20 minuts de retard, degut a un soterrament en el poble, i per coincidència en el traçat de la prova ens veiérem obligats a retardar un poc l'eixida. Però una vegada donada l'eixida de la prova tot anà sobre rodes!
Si en Gata s'imposà Mounir sobre Said, per tant sols 1 segonet de distància, en Ondara, Said li tornà la papereta a Mounir, guanyant-lo per 18 segons! Aconseguí un temps de 31.42, a una mitja de 3.15 minuts/km., mentre Mounir es quedà en 32 minuts exactes, a una mitja de 3.18. Un poc més enrere arribà el líder del circuit, Juan Ramon Pous, de Gandia, amb un temps de 32.24, completant un podi molt competit.
El 4rt fou José M. Garcia Barragan de Xàbia, just a dos segons, Vte. José Màs Leyda de Pedreguer, amb 33.04, el sisè fou Ricardo Durà amb 33.22 i amb 33.24, arribava el nostre primer corredor, el "presi", Sergi Soler, qui aconseguí una mitja de 3.27. Amb 34.44 arribava Sergio Torres, en 14ena posició i amb una mitja de 3.35, el 56è fou Vicent Aparisi a 3.53, el 73è, el seu germà, Jaume a 3.58, el 124 i 125 eren Ferran Server i Josemi Mulet a 4.06... i així fins el 27 runners ondarencs.


Una vegada més, volem donar l'enhorabona a tots els runners que finalitzaren la cursa, així com volem agrair la col·laboració un any més de totes les entitats que han fet possible aquesta prova:

l'Ajuntament d'Ondara, encapçalat pel seu Regidor d'Esports: Juanvi Orduña, la Policia Local, Protecció Civil, les Ames de Casa, els Júniors i molta més gent del poble que ha col·laborat desinteressadament, així com als patrocinadors: Eroski, El Portal de la Marina, Caixa Rural, Cam, Neumáticos Gandia i La Caixa.

I per suposat, la col·laboració inestimable de tots els membres del Club que acudiren durant 3 dies maratonians a preparar bosses, pintar la línia de la cursa, vallar tota la zona del prado, la línia de meta, els "boxes"........... GRÀCIES A TOTS ELS QUI ACUDIREU!

Salut a tots.

Comentaris

larrypears ha dit…
vullc donar la enhorabona a la directiva del club per la seua dedicació i execució exemplar de totes les seues funcions.
Hip, hip hurra !!!!
elpepgf ha dit…
aleeeee! com te'n passes!!! però gràcies!
llorenç, vaig veure els 2 sms el diumenge d matí... ja no tocava contestar-te...
finalment es va fer la picadeta o soparet????
Rubén ha dit…
Enhorabona a tots i a totes per la vostra col.laboració.
Podem estar contents de la "nostra" cursa.
Però vull fer una menció especial a la directiva per l'esforç tan gran que heu fet. Des de la meva humiltat, us done les GRÀCIES.-
Salva ha dit…
Ei no patiu, l'any que vé millor la farem!
elpepgf ha dit…
home... la veritat és q és prou més fàcil fer-la millor!!!
ara q ja sabem com va la cosa, l'any q ve aneu a cagar-se!!!!!!!!
jejejejejejeje
Unknown ha dit…
un 10 d organització, us ho dic de veritat, ERNEST
larrypears ha dit…
Pep: al final van fer soparet. De categoria, molt bona companyia i després a recórrer els garitos del poble. El diumenge vaig tindre que fer tot el que volia la meua dona per a compensar. Una altra cosa: que bé pares amb la corbata, xaval ;-)

Ernest del C.A La Xara: gràcies per visitar el nostre blog i per les teues felicitacions.
edel ha dit…
un any mes, y cada vegada millor, enhorabona a tots .sobre tot voldria resaltar la participació dels menbres del club.

Entrades populars d'aquest blog

Les curses del diumenge 30 d'agost

XIV Gegant de Pedra - Ondara 18-02-2024

15K de Tulsa als Estats Units - 10k Oliva Nova i XXIV Cursa Ròtova 28 i 29-10-2023